Back to All Events

VÄVEVENTET "DRÄLL PÅ RYDAL"


  • Rydals museum 237 Boråsvägen Rydal, Västra Götalands län, 511 70 Sweden (map)

Välkomna till årets stora Vävevent i Rydal som innehåller många olika aktiviteter och bygger på utställningar från företagare från vår bygd och föreningar/organisationer som har väv och textil i fokus. Under båda dagarna kan besökarna ta del av flera intressanta föredrag från välkända textilkonstnärer och hantverkare. Till detta kommer vi också att erbjuda workshops både med lokala och regionala aktörer.

Syftet är att lyfta fram den unika textila tradition och kunskap som finns i Sjuhäradsbygden och som kan locka till upplevelser. Samtidigt vill vi visa på Rydals spännande historia och framtida möjligheter som ett center för vävning.

Information om utställare och workshops kommer senare att presenteras.

Du kan nu anmäla dig till de olika föreläsningarna, se nedan. Anmälan och betalning görs via Studieförbundet Vuxenskolan.

Passa på att titta in i “ Hantverksgruppen Akleja” s butik. Leluma Design säljer sina produkter där.

Fika och smörgåsar finns att köpa under eventet!

http://www.vavivast.se/441364925

Earlier Event: December 1
Christmas Market Gunnebo Castle
Later Event: May 18
Easy Piece Fashion Days